Mån – Fre 8.00-17.00 
  0370 – 12525
Västbovägen 60 , 331 53 Värnamo

Djupgående, behandlande och avslappnade massage

Våra massörer på Spine är diplomerade som är inriktade mot djupgående – och friskvårdsmassage samt även lymfbehandling.  Vi erbjuder både behandlande och avslappnande massage.

I den svenska klassiska massagen jobbar man med knådningar, strykningar, och tryck för att lösa upp spänningar. Massage ökar blodcirkulationen i kroppens muskler och det gör att musklerna kan kännas mer avslappnade. Massage verkar cirkulations- ökande och förebygger stress och belastningsskador. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i dina muskler och du kommer känna dig mjukare och mer rörlig.

Massagebehandlingen kan vara riktad åt att jobba förebyggande eller hjälpa dig med en pågående smärtproblematik som tex: onda axlar, trötta ryggar, stel nacke, huvudvärk eller musarm m.m.

Regelbunden massage ger bevisad effekter av

  • Piggare & effektivare
  • Ökar immunförsvaret
  • Ökad sömnkvalitet
  • Lindrar muskelvärk


Vilken tid ska jag boka?


30 min – 495 kr

Klassisk massage av rygg och nacke. (eller önskat område)

45 min – 645 kr

Klassisk massage av hela baksida (eller önskat område)

60 min – 755 kr

Klassisk massage av hela kroppen (fot eller ansiktsmassage eller extra nacke)

90 min – 1025 kr

Klassisk Massage av hela kroppen, fot- och ansiktsmassage.

Lymfbehandling – 1025 kr

90 minuter lymfbehandling.

 

Nya priser från 1/9 2023

Vi erbjuder även lymfmassage

Det är en lugn och mjuk behandling där vi jobbar med djupandning, lätta tryck, strykningar och vibrationer i lymfflödets riktning. I behandlingen kommer vi jobba igenom hela kroppen utan att öka blodcirkulationen då lymfan fungerar som bäst när vi är avslappande.

Denna behandling passar dig med någon typ av svullnad, trötthetssymptom, domningar eller smärta. Behandlingen kommer sätta fart på stillastående vätska och man brukar känna sig lättare i kroppen efter massagen. 

Lina Johansson

Lina Johansson

Dipl. Massör.

Som massör har jag stort intresse av kropp och hälsa som helhet. Jag har även utbildning för lymfbehandling, och erfarenhet som träningscoach.

Peter Rosén

Peter Rosén

Dipl. Massör.

Jag gick min utbildning på Stockholm Massage Academy 2019 och jobbar nu heltid som Friskvårdsmassör  ihop med det kompetenta gänget på Spine Naprapati och jag ser fram emot att få hjälpa just dig till ett ökad välmående.

Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/
Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/
Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/