© 2019 Spine Naprapati & Rehab Värnamo

Jag heter Otto Hällje och tog min naprapatexamen jan –19, gör nu min legitimationspraktik och kliniska tjänst här på Spine. Intresset för naprapati och människokroppen väcktes tidigt i samband med ett stort engagemang i diverse styrkesporter. Kroppens förmåga att läka, stärkas och transformeras av olika input var det som fick mig att söka naprapatutbildningen och att verkligen fördjupa mig inom manuell medicin.
Av de styrkegrenar jag deltagit i är strongman, styrkelyft och grepptävlingar de med mest meriter inom. Är vidareutbildad som personlig träning i tre steg ( via svenska kroppsbyggarföreningen).
Jag har ett förflutet som entreprenör inom skogs och maskinnäringen och därmed god insikt och förståelse för de krav och belastningar sådana yrken ställer på individen. För mig är det viktigt att verkligen utröna orsaken till smärta och nedsatt funktion, att finna en god strategi för att förbättra/behandla den, för att i förlängning förbättra välmående och att kunna göra det man vill.
Mitt namn är Lina Johansson och jag är Dipl. Massör.
Mitt intresse för kropp & hälsa började när jag jobbade på ett gym och fick möjligheten att instruera folk i träning.  Där växte även intresset för massage fram. Jag gick min utbildning på PRO Athlete i Jönköping år 2017. Därefter tog jag steget började jobba som massör på Spine Naprapati & rehab.