Spine Naprapati & Rehab grundades 2016.
 
Här kan du få hjälp med smärtproblematik, både behandling och hjälp i förebyggande syfte från alla leder och muskler i kroppen. Vanliga besvär som behandlas är t.ex rygg- och nacksmärta, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, hälsporre, knäsmärta, och axelbesvär.
 
På kliniken finns modern utrustning och vi arbetar exempelvis med stötvågsbehandling, medicinsk laser och dry needling (akupukturnålar).
 
Här kan du även köpa träningsredskap för rehabilitering, ortoser (t.ex ryggbälte, handledsstöd och knästöd), liniment, anatomiska skoinlägg, TENS och hjälpmedel.
Jag, Magnus Larsson, började min resa 2009 med att utbilda mig i klassisk finsk massage på Massageakademin i Örebro och blev diplomerad massör och idrottsmassör. Efter att ha arbetat på egen klinik i Visby några år ville jag bredda min kunskap och började på Naprapathögskolan i Stockholm där jag tog examen 2014 efter fyra års utbildning.
 
Efter avslutad examen gjorde jag legitimationpraktik på Visby lasarett. Fram till flytten till Värnamo arbetade jag på Naprapatcenter i Visby, Gotlands största Naprapatklinik. Tack vare vårt samarbete med större försäkringsbolag samt idrottslag och en stor del privata patienter finns ett en bred erfarenhet av behandling av besvär ifrån hela neuromuskuloskeletala systemet.
 
Jag behandlar besvär ifrån hela rörelseapparaten men har ett stort intresse för långvariga ländryggsbesvär och axelbesvär.
 
Vidareutbildningar:
  • DNS - Dynamic Neruomuscular Stabilization (avancerad bålstabilitet)
  • Dry Needling - muskulär behandling med akupunkturnålar
  • Idrottsmedicinsk grundkurs via Svensk Idrottsmedicin.
Otto Hällje, naprapatexamen januari 2019. Intresset för naprapati och människokroppen väcktes tidigt i samband med ett stort engagemang i diverse styrkesporter. Kroppens förmåga att läka, stärkas och transformeras av olika input var det som fick mig att söka naprapatutbildningen för att fördjupa mig inom manuell medicin.
 
Av de styrkegrenar jag deltagit i är strongman, styrkelyft och grepptävlingar är de jag har mest meriter inom. Jag är vidareutbildad genom svenska kroppsbyggarföreningen som personlig tränare i tre steg. Att underlätta och integrera träningen i vardagen är något jag brinner starkt för.
 
Jag har ett förflutet som entreprenör inom skog och entreprenad och därmed god och förståelse för de krav och belastningar för den typen av belastning på individen.
Hos mig kan du förvänta dig:
  • En grundlig och säker diagnos
  • Behandling i form av mukdelstekniker, justeringstekniker och stötvågsbehandling.
  • Övningar för att för att främja tillfrisknande och stärka kroppen för att slippa återfall.
Mitt namn är Lina Johansson och jag är Dipl. Massör.
Mitt intresse för kropp & hälsa började när jag jobbade på ett gym och fick möjligheten att instruera folk i träning.  Där växte även intresset för massage fram. Jag gick min utbildning på PRO Athlete i Jönköping år 2017. Därefter tog jag steget började jobba som massör på Spine Naprapati & rehab.
Jag har även vidareutbildning inom lymfbehandling.

© 2020 Spine Naprapati & Rehab Värnamo