Mån – Fre 8.00-17.00 
  0370 – 12525
Västbovägen 60 , 331 53 Värnamo

Vi är Spine Naprapati & Rehab

Spine Naprapati & Rehab grundades 2016. Här kan du få hjälp med smärtproblematik, både behandling och hjälp i förebyggande syfte från alla leder och muskler i kroppen. Vanliga besvär som behandlas är t.ex rygg- och nacksmärta, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, hälsporre, knäsmärta, och axelbesvär.

Kliniken grundades av Magnus som efterhand har växt och är nu ett team bestående av ytterliggare en naprapat, Otto samt två massörer, Lina och Peter. Naprapaterna är legitimerade av socialstyrelsen samt massörerna Diplomerade. Vi jobbar aktivt med vidareutbildning för att säkerställa hög kvalité på våra behandlingar.

Vårat viktigaste mål varje dag är att se varje person och göra vårat yttersta för att alla ska gå härifrån nöjda. På kliniken finns modern utrustning och vi arbetar exempelvis med stötvågsbehandling, medicinsk laser och dry needling (akupukturnålar).

Här kan du även köpa träningsredskap för rehabilitering, ortoser (t.ex ryggbälte, handledsstöd och knästöd), liniment, anatomiska skoinlägg, TENS och hjälpmedel.  Se ett urval av våra produkter ›

Priser& Avbokning

Behandlingen betalas på plats. Ej avbokad tid 24h innan debiteras fullpris. Behöver du avboka din tid?
Ring 0370 – 12525.

Naprapatbehandling
720kr

Stötvågsbehandling
460kr

Massage:
30 min 495kr
45 min 645kr
60 min 755kr
90 min 1025kr

Lymfmassage
90 min 1025kr

Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/
Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/

Det är oss du träffar

Magnus Larsson

Magnus Larsson

Leg. Naprapat

Jag utbildade mig 2009 i klassisk finsk massage på Massageakademin i Örebro och blev diplomerad massör och idrottsmassör. Efter att ha arbetat på egen klinik i Visby några år ville jag bredda min kunskap och började på Naprapathögskolan i Stockholm där jag tog examen 2014 efter fyra års utbildning.

Därefter gjorde jag legitimationpraktik på Visby lasarett. Fram till flytten till Värnamo arbetade jag på Naprapatcenter i Visby, Gotlands största Naprapatklinik. Tack vare vårt samarbete med större försäkringsbolag samt idrottslag och en stor del privata patienter finns ett en bred erfarenhet av behandling av besvär ifrån hela neuromuskuloskeletala systemet.

Jag behandlar besvär ifrån hela rörelseapparaten och har ett stort intresse för långvariga ländryggsbesvär och axelbesvär.

Vidareutbildningar:

Muskuloskeletalt ultraljud.
DNS – Dynamic Neruomuscular Stabilization (avancerad bålstabilitet)
Dry Needling – muskulär behandling med akupunkturnålar
Idrottsmedicinsk grundkurs via Svensk Idrottsmedicin.

 

Otto Hällje

Otto Hällje

Leg. Naprapat

Jag tog naprapatexamen januari 2019. Intresset för naprapati och människo­kroppen väcktes tidigt i samband med ett stort engagemang i diverse styrkesporter. Kroppens förmåga att läka, stärkas och transformeras av olika input var det som fick mig att söka naprapatutbildningen för att fördjupa mig inom manuell medicin.

Av de styrkegrenar jag deltagit i är strongman, styrkelyft och grepptävlingar är de jag har mest meriter inom. Jag är vidareutbildad genom svenska kroppsbyggarföreningen som personlig tränare i tre steg. Att underlätta och integrera träningen i vardagen är något jag brinner starkt för.

Jag har ett förflutet som entreprenör inom skog och entreprenad och därmed god och förståelse för de krav och belastningar för den typen av belastning på individen.

Hos mig kan du förvänta dig:
– En grundlig och säker diagnos
– Behandling i form av mjukdelstekniker, justeringstekniker och stötvågsbehandling.
–  Övningar för att för att främja tillfrisknande och stärka kroppen för att slippa återfall.

Lina Johansson

Lina Johansson

Dipl. Massör

Mitt intresse för kropp & hälsa började när jag jobbade på ett gym och fick möjligheten att instruera folk i träning. Där växte även intresset för massage fram. Jag gick min utbildning på PRO Athlete i Jönköping år 2017. Därefter tog jag steget började jobba som massör på Spine Naprapati & rehab.

Jag har även vidareutbildning inom lymfbehandling.

Peter Rosén

Peter Rosén

Dipl. Massör

 Min resa började 2019 då jag tog ett beslut att, efter många år i arbetslivet, utbilda mig till Friskvårdsmassör. Jag gick min utbildning på Stockholm Massage Academy och har därefter jobbat som Friskvårdsmassör vid sidan om mitt ordinarie arbete, men tog steget att från och med 1/9 2021 att jobba heltid med detta som en del av det kompetenta gänget på Spine Naprapati och jag ser fram emot att få hjälpa just dig till ett ökad välmående.