Mån – Fre 8.00-17.00 
  0370 – 12525
Västbovägen 60 , 331 53 Värnamo

Naprapati & rehab

Hos oss på Spine Naprapati & Rehab kan du få hjälp med smärtproblematik, både behandling och hjälp i förebyggande syfte från alla leder och muskler i kroppen. Vanliga besvär som behandlas är t.ex rygg- och nacksmärta, spänningshuvudvärk, tennisarmbåge, hälsporre, knäsmärta, och axelbesvär.

Naprapaten undersöker, förebygger, diagnostiserar, behandlar, och rehabiliterar och förebygger smärttillstånd och nedsatt funktion i hela neuromuskuloskeletala systemet. En naprapat utgår alltid från helheten och tar hänsyn till såväl kroppsliga som psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till att smärta och andra besvär uppstår. En naprapat är expert inom manuell medicin och använder framför allt sina händer i de olika behandlingsteknikerna. Manipulation och mobilisering som syftar till att återskapa funktion i leder kombineras med massage, bindvävstekniker och stretching riktade mot kroppens mjukdelar.

En naprapatbehandling hos oss kostar 720 kr.

Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet vilket dels ger oss en patient- och ansvarsförsäkring samt håller oss uppdaterade på det senaste inom naprapati och manuell medicin för din trygghet.

 

Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/
Fotograf: Annie Rosén, https://a9fotografi.mypixieset.com/

Så här går besöket till

}

Ett besök hos en av våra naprapater är ca 30-40 minuter.

w

Under ditt första besök görs en grundlig undersökning för att ställa diagnos och vilken behandling som är lämplig. Undersökning består av en kombination av samtal , rörelser och tester för att kunna klarlägga vad för struktur eller problematik som föreligger.

N

Naprapaten kommer sedan genomföra sin behandling som är anpassad efter dina behov. Behandlingen kan bestå av olika led- och mjukdelstekniker. I samband med behandlingen kommer du få råd eller egna övnigar att göra för att förebygga återfall av ditt besvär.

e

Hur många behandlingar som behövs beror givetvis på vilken typ av besvär du har men 1-5 besök hos oss är oftast tillräckligt.

Det är oss du träffar

Magnus Larsson

Magnus Larsson

Naprapat

Jag behandlar besvär ifrån hela rörelseapparaten och har ett stort intresse för långvariga ländryggsbesvär och axelbesvär. Arbetar även med diagnostiskt ultraljud.

.